Engineering

Bent u op zoek naar onderdelen of producten die niet standaard te verkrijgen zijn? Dan bent u bij Hoekman Shipbuilding aan het juiste adres. In samenwerking met de afdeling Engineering van ons bedrijf zijn wij in staat om voor iedere uitdaging een oplossing te vinden. De uitdagingen van de klanten hebben al vele malen prachtige oplossingen op geleverd van de afdeling engineering. Met onze 2D en 3D ontwerpsoftware, Inventor, ontwerpen wij allerlei complexe maar ook eenvoudige producten en onderdelen .
Als machinefabriek zijn wij ook buiten de scheepsbouw actief. Zo werken wij regelmatig voor gemeenten of waterschappen. Ook voor uw snijwerk, draaiwerk en pijpen buigen ben u voor ons aan het juiste adres.

Ook is onze afdeling Engineering beschikbaar om u teken- of engineeringswerk uit handen te nemen waar u zelf de capaciteit (tijdelijk) niet voor hebt. Met onze aantrekkelijke tarieven zijn wij ook in dit opzicht een goede partner voor u.

De Engineering zorgt ook voor het goede verloop van de verbouw en nieuwbouw projecten die Hoekman Shipbuilding uitvoert.

Door Hoekman Shipbuilding ontworpen en geplaatste achtermast met nettenrollen.